Historie

Luc Otten, de directeur werkte een aantal jaren bij een carrosseriebedrijf toen hij besloot om voor zichzelf te beginnen. In eerste instantie werkte hij parttime vanuit zijn woonhuis in Beugen. De zaken gingen zo goed, dat hij in 2003 besloot om zijn werkzaamheden te verhuizen naar Vortum-Mullem.

Met een bedrijfsoppervlakte van 500 m2 kreeg Luc Otten Metaalbewerking BV al snel een goede naam in de regio. In januari 2005 is de werkruimte uitgebreid naar 850 m2. Hier wordt nu met een team van enthousiaste medewerkers gewerkt aan uw product.

Momenteel is de hoofdactiviteit van Luc Otten Metaalbewerking BV het maken en leveren van halffabrikaten. Denk aan frames, plaatwerk in diverse maten. Bijvoorbeeld van ± 200 x 200 mm tot ± 1000 x 3000 x 15000 mm. We gebruiken hiervoor de materialen staal, aluminium of RVS of een combinatie van deze materialen.

Verder ontwerpen en produceren wij klantspecifieke oplossingen. Enkele voorbeelden: machinebouw, werkplekefficiëntie, trappen, bordessen, liften, valbeveiligingen, platenrekken en rolsteigers.

Als uw product een CE- of ARBO-keuring vereist, dan zorgen wij ook hiervoor.